Weeda Hefbruggen Service neemt Van Zetten Hefbruggen over

20-12-2017

Van Zetten Hefbruggen uit Zuid-Beijerland gaat per 1 januari 2018 over naar Erik Weeda van Weeda Hefbruggen Service uit Goudswaard. Voor Nettie van Zetten betekent dit na 29 jaar een definitief afscheid van het bedrijf, wat zij in 1988 van haar vader heeft overgenomen. “Een mooi moment om te stoppen en om volop te gaan genieten van mijn gezin en familie”, aldus de huidige eigenaresse van Van Zetten Hefbruggen.

Concentreren op handel en revisie van gebruikte Stertil-KONI hefbruggen

Nadat hij jarenlang als servicemonteur bij Stokvis Service heeft gewerkt is Erik Weeda een paar jaar geleden als zelfstandig ondernemer aan de slag gegaan. Zijn werkzaamheden bestaan uit onderhoud aan alle merken hefbruggen, het verplaatsen en incidenteel in- en verkopen van gebruikte bruggen.

Met veel succes, want hij is erin geslaagd om nu de volgende stap te kunnen maken, namelijk de overname van Van Zetten Hefbruggen. Met deze overname, inclusief alle medewerkers van Van Zetten, kan het bedrijf zich meer gaan concentreren op de handel en revisie van gebruikte Stertil-KONI hefbruggen.

Terugbrengen in nieuwstaat

Nettie van Zetten was van kinds af aan al betrokken geweest bij het bedrijf van haar vader, doordat zij sinds 1954 kantoor aan huis hadden. Na het overlijden van haar vader in 1988 heeft Nettie het bedrijf voortgezet en is zich gaan concentreren op de handel in, en revisie van gebruikte garagehefbruggen. Een gouden keuze, want tot op de dag van vandaag is het "terugbrengen in nieuwstaat", alsmede het doorverkopen van hefbruggen, zeer succesvol gebleken.

Een belangrijke reden voor Erik Weeda om, naast het pand, inventaris en personeel, ook de naam over te nemen. Beide bedrijven blijven dus in naam gewoon naast elkaar bestaan.

Wilt u meer informatie over gebruikte hefbruggen, kijk op www.vanzettenhefbruggen.nl , of neem contact op met Erik Weeda, 0186-662570, per e-mail: info@weedahefbruggen.nl.