Over Van Zetten Hefbruggen 

Al tientallen jaren lang is Van Zetten Hefbruggen actief met de inkoop, revisie en verkoop van hefbruggen. Van Zetten werkte tot 1954 bij Koni in Oud Beijerland als directeur van een van de bedrijfsonderdelen. Zijn grote wens was toch om eigen baas te zijn.

Die stap heeft hij in 1954 gezet en startte de “Handelsonderneming van Zetten”. Het bedrijf hield zich bezig met de in- en verkoop van auto’s, compressoren, olie en garageapparatuur, waaronder hefbruggen. de revisie van hefbruggen was daar onderdeel van.

Nettie van Zetten was van kinds af aan al betrokken geweest bij het bedrijf van haar vader, doordat zij kantoor aan huis hadden. Na het overlijden van haar vader in 1988 heeft Nettie het bedrijf voortgezet en is zich meer gaan concentreren op de handel in, en revisie van gebruikte garagehefbruggen. Een gouden keuze, want tot op de dag van vandaag is het "terugbrengen in nieuwstaat", alsmede het doorverkopen van hefbruggen, zeer succesvol gebleken. In 1995 wijzigde de naam van de onderneming in de huidige naam.

Hecht team

Wij beschikken over ervaren VCA gecertificeerde monteurs, die hefbruggen demonteren, reviseren en vervolgens doorplaatsen. Dit doorplaatsen gebeurt altijd met een jaar volledige garantie. Met 11 medewerkers hebben wij een loyaal, hecht en goed op elkaar ingespeeld team en dat komt zonder meer tot uitdrukking in onze dienstverlening. We zijn een echt no-nonsense bedrijf met korte lijnen en dat resulteert in een persoonlijke benadering van de klant. Hierdoor kunnen we direct inspelen op wensen van de klant en hefbruggen aanpassen aan bijvoorbeeld speciale voertuigen, zoals vorkheftrucks.

Wij kopen gebruikte Stertil-Koni bruggen op in heel Nederland en België. Tot de jaren tachtig had Koni in Nederland een marktaandeel van wel 75 procent. Er staan daardoor nog altijd veel bruggen van dit merk in Nederlandse en Belgische werkplaatsen.

Duurzaam alternatief

Van Zetten Hefbruggen in Zuid-Beijerland zet al meer dan 60 jaar de toon als het gaat om revisie van en handel in - hoofdzakelijk - Stertil-KONI hefbruggen. Een duurzaam alternatief voor nieuwe garage hefbruggen en het prijsverschil kan oplopen tot 50% van de nieuwprijs.

Actueel nieuws

Bekijk hier de actuele nieuwsberichten, blogs en klantenreviews

Naar pagina Nieuws

Revisie van gebruikte hefbruggen

Lees hier meer over revisie van gebruikte hefbruggenhefbruggen

Naar pagina Revisie

Verplaatsen en verhuizen

Gaat u verhuizen of moet uw hefbrug verplaatst worden?

Naar pagina Verplaatsen